İzleyipbatanna

2 Mayıs 2009 Cumartesi

ak sakallı dede

gününg birinde bi adam teyyareye binigomuş gare ne yannı gitcese... teyyare yökselmiş yökselmiş şeherlering tepesinden geçigomuş... deeken bi zelzele gopmuş hooooop deye düşmüş... bizim adamcaaz bi uyanmış emme teyyaredeki herkes ölügomuş. Neese adam hölü edeeken bölü edeeken çıkmış teyyarening içinden... yaralı bereli ayaa gırık yürümee başlımış. yörümüş yörümüş.. sanırsam demiş bu yerde kimsecikler yok.. haggıten de orası gari kimsilerin bilmeedii bi adıymış.. gideken edeken ileeden sesle duyuvemiş... tam tam tam deye... bi de çalılarıng ardından bakası ne görügomuş? yamyamlaa ateşin yanında dönüyomuş delilee.. anı gari demiş boku yidik ellem.. ne yapıcaz ule deeken kendi kendine bi ak sakallı dede geligomuş yanına.. dur biyo bizim oolan sen ne yicen boku.. du biyo hölü sen ne gorktun bu kadaa demiş... ee neetcez o zıman dede? de biyo hele demiş.. hah demiş bak bizim oolan şu daşı demiş görübatımıng? onu al huu yamyanlaan mıhtarını ta kafısından emme tam kafısından vur demiş.. adam da netcek ya. almış gocu daşı bi fırladıvemiş tam dı yamyam mıhtarın kafasından vurmuş... yamyamlaa da tam o zıman bizim adıma bi dönmüş.. dede hölü bi bizim adama bakmış... aha demiş bizimolan hidi boku yidin!...

7 yorum:

... dedi ki...

:)yamyamların mıhtarı :))) ağzınıza sağlık, iyi geldi yorgunluk üstüne güldümmm:)

sk dedi ki...

a deli göy yazar e manyak çucum benim! fırlatıver deniii mi heç! fıydırmak değil mi o! gaç hadi gaaaç, pek dayıydı okuyup bakııdım şeherli lafını görüncüyü gadaa gaçasım geedi ya bilogundan!

jewel dedi ki...

arkidişle ne yapıpdurusunuz? özleyiveedik gari :) (bi karadenizliden bu kadar oluyo :P)

beni bak biyo dedi ki...

jewel gardeş allah razı olsun takip edipdurun bize. emme bi yazımadık ne zımandır. en yakın zamandı telafi etcez gari, söz.

Ali YILDIZ dedi ki...

akdişleee ellenize sağlık pek bi gadın olmuş Maşalla. Bakıp durudum feysbuka nile varımış böğün diye sizing filimi görüsiye ağzım goca bınarın ağzı gibi ayrık gülüp durun. :)

Bundan sonra sıkı bir takipcinizim ;)

meltem84.blogcu dedi ki...

yazcek çok şe va emme gülmekten yezımeban ben gardeş..topramı özlevemişinde habarım yok.maydam emek veedin site yaptın hergün okuokuveriz gari

Adsız dedi ki...

güzel blog olmuş toprağım durmak yok devam bloglamaya :)